Bedrijf Events

EVEN IETS ANDERS DOEN..?

Teambuildings op maat 

Het LakeHouse staat garant voor tot in de puntjes voorbereidde teambuildingsactiviteiten in een van ’s lands mooiste toeristische regio: De Vlaamse Ardennen

We zorgen ervoor de doelstellingen van onze gasten te koppelen aan de ideale mix van ‘meet, eat en action’.

 

Het domein is erg makkelijk te bereiken, biedt gratis parkeermogelijkheden en beschikt over een evenementenweide waar in comfortabele tenten 500 à 600 mensen kunnen worden ontvangen. 

Segwaytour

We trekken er met de segways op uit en maken we een leuke tocht in de omgeving.

De segwaytour kan in de Vlaamse Ardennen georganiseerdworden of op eender welke andere locatie.

Plezier gegarandeerd !

Adventure Day

Een dag vol adrenaline! Kies tussen een geweldige teamdag in de bossen gedurende 3u of kies voor een uitdagende via-ferrata met afsluitende aqua deathride.

Begeleide stadswandeling

De stadswandeling “Oudenaarde door de eeuwen heen” brengt je langs verrassende verscholen hoekjes en monumenten. Maar niet alleen verscholen stenen genieten onze aandacht, gezellig flaneren langs de schelde en een adempauze in het stadspark staan ook op het programma.

Team training

 

In tegenstelling tot eenmalige workshops en teambuildingdagen, stelt teamcoaching teams in staat om hun uitdagingen te identificeren en op te lossen gedurende een programma dat meerdere maanden duurt - wat resulteert in dieper leren en duurzamere verandering.