top of page

Aan de oevers van de Donkvijver krijgt genieten een nieuwe definitie.

Met The Lakehouse en de Rooftopbar op het dak krijgt het domein er niet één, maar twee nieuwe bars bij!

Net gewaterskied en nood om even te bekomen? Kruip je net het moeras uit en rust je graag even uit voor je weer naar huis vertrekt? Of ben je gewoon op wandel en neem je graag een welverdiende pauze met een drankje in de hand? Dan ben je hier ongetwijfeld aan het juiste adres. Zowel boven als beneden zal puur genot het grote doel worden. Hoe kan dit ook anders met het prachtige uitzicht over het gehele domein?

Cocktail Workshop

Welkom bij onze cocktailworkshop!

Ben jij een liefhebber van cocktails en wil jij jouw mixologievaardigheden verbeteren? Dan is deze workshop iets voor jou!

We beginnen de workshop met een leuke "icebreaker" activiteit, waarbij je jouw kennis van cocktails kunt testen. 

Vervolgens gaan we cocktails maken! Je krijgt een lijst met ingrediënten en instructies voor het maken van twee klassieke cocktails en één mocktail.

We tonen je hoe de cocktail gemaakt moet worden en je hebt een bepaalde hoeveelheid tijd om jouw eigen unieke versies van de drankjes te maken.

Je kunt alle hulpmiddelen en apparatuur gebruiken die worden verstrekt, zoals shakers, muddlers, glazen, ijs en andere ingrediënten.

Terwijl je aan het mixen bent, bieden wij begeleiding en ondersteuning en geven wij tips en tricks.
Je kunt ook experimenteren en jouw eigen creativiteit gebruiken!

 

Aan het einde van de workshop houden we een leuke "best cocktail" wedstrijd, waarbij je kunt stemmen op jouw favoriete drankje uit de workshop.

Je kunt de cocktails en mocktails proeven die tijdens de workshop zijn gemaakt en vervolgens jouw favoriet kiezen.

Dit is een geweldige kans om jouw creativiteit te tonen, nieuwe vaardigheden te leren en te genieten van heerlijke cocktails.

 

Schrijf je nu in voor onze cocktailworkshop en beleef een gezellige en leerzame avond vol cocktails!

cocktailworkshop.jpeg
bottom of page