Teambuilding & Incetives

Personeelsfeesten en family days

Uw personeel belonen voor hun harde werk & tegelijk werken aan hun tevredenheid, cohesie en groepsgevoel, dat kan het allerbest met een personeelsfeest of een heuse family day. Bij een familyday werken we aan een actieve themadag voor uw werknemers en hun partner of gezin, waar plezier en avontuur centraal staan. Wij nemen graag de organisatie van uw evenement van A tot Z in handen, zodat de familiedag een onvergetelijke belevenis wordt voor jong en oud.

Het uitwerken van de familiedag die het best tegemoetkomt aan uw verwachtingen, dat is voor ons telkens opnieuw een leuke uitdaging waar we 100% voor gaan! Op een personeelsfeest focussen we puur op ontspanning en staat de hele avond in teken van het verwennen van uw medewerkers. Dankzij deze bedankingsmomenten staat uw personeel ongetwijfeld weer met volle energie op de werkvloer, en daar dragen wij graag ons steentje toe bij.

Teambuildings

Een sterk team dat weet wat ze aan elkaar hebben is een enorme aanwinst voor elk bedrijf. Haal uw teamleden uit hun comfortzone en daag hen uit tijdens een actieve dag vol avontuur. Ook meer rustige workshops, laagdrempelige sporten of denkactiviteiten behoren tot het aanbod, waardoor we aan elk type team een passend programma kunnen aanbieden. Als het nu gaat over een tweetal uurtjes samen ontspannen of een volledige dag werken aan die teamgeest, alles kan perfect ingevuld worden zoals u het wilt. Zelfs meerdaagse activiteiten zijn mogelijk als u echt voor een complete onderdompeling wilt gaan voor uw medewerkers